søndag 1. mai 2011

Søndag med nytt kjøkkenbord og tur til Aksnes

Det er ingen god komfort for noen, spesielt ikke for små barn, å sitte med et bord som er høyt i forhold til stolen. Da det var januarsalg på Living kjøpte vi et nytt bord, men hurtiglevering av møbler var ikke inkludert i prisen, og dermed måtte vi bare se til å vente. Vi har ventet og ventet, men i går var det klart til henting! Det er et elipse kjøkkenbord med understell i børstet stål. Om ønskelig kan det forlenges med 2 stk ileggsplater, noe som ikke er nødvendig for vår del. 


Bordet passet kjempegodt inn på vårt kjøkken, og ungene fikk endelig rett sittestilling ved bordet! 


Floss-lampen passet kjempebra til bordet, og vi er rett og slett superfornøyd med den nye spiseplassen vår! Bordet rommet mer, tok mindre plass og det var bedre å sitte ved det. I dag kunne vi spise frokost uten å ha armene opp under ørene, og bordet falt i smak hos hele familien!

I morgen kommer snekkerne for å starte på garasjen, og onsdag kommer garderobeskapet til vaskerommet - med andre ord en spennende uke for vår del!

Etter at husvasken var unnagjort i formiddag hadde vi noen supre timer på Aksnes hvor vi koste oss i sommerværet. Der var det både store og små badenymfer, men vi var nok ingen av dem. Litt tidlig å bade selv om det er 1.mai og fint vær spør du meg... Ungene koste seg i strandkanten og vi grillet og nøt finværet!


Nettopp ankommet og søskenbarna sonderer terrenget...


... før det er full fart ned til sjøen for å fiske vann og fange krabber!Det var fjære hele tiden vi var der, og da fant vi, foruten blomstene på land, masse skjell, steiner og "kubonker" som vi kunne pynte sandslottet med. Minstejenta syns det var kjekkest å ødelegge det... 


Litt utpå ettermiddagen kom svanene og da ble vi kvitt restene av pølsebrødene. Det er kjekt å mate svanene, men det kjekkeste var nok å ta av skoene og duppe tærne i sjøen for første gang i år!


1.mai og årets første vassedag! For en herlig helg!


Ha en fin uke!

3 kommentarer:

 1. Så flott ny blogg du har fått ;) Gratulerer !
  Så gøy med nytt bord - det passet kjempefint inn! Alltid gøy med forandring..

  SvarSlett
 2. Takk for det! Litt lettere å betjene denne, ja!

  SvarSlett
 3. stilig bord! Gratulera! Flott det blei!

  Så deilig med strand, nå får me bare håpe veret fortsette så me kan nyta våren og sommaren:-)

  Klem

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.