mandag 2. mai 2011

Reisverk etter 1.dag og det ble høyt!!

Jeg har hele tiden hatt en forestilling om at en garasje er en fin, liten sak, fint plassert ved siden av huset. Vel, vår garasje ser ikke ut til å passe inn i det bildet. På tegningene ser garasjen nett og liten ut, men en tegning er noe helt annet enn virkeligheten! Det fikk vi erfart i dag. Den høye veggen var mye høyere enn jeg hadde forestilt meg, og det var skummelt å se på når snekkerne og JT prøvde å reise den. Det gikk ikke på første forsøk, og hadde det blåst hadde det vært umulig å få den opp. Hva har vi gått i gang med?!


Forhåpentligvis blir størrelsen dempet ned når reisverket er kledd inn. Krysser fingrene for det, for foreløpig ble garasjen veldig dominerende.


På høyre side blir det en bod, og i garasjen er det plass til en bil og sykkel ved siden av. Trøster meg med at det er den høye veggen som gjør garasjen stor... Det blir skrått tak fra venstre yttervegg til midtveggen, noe som gjør at det heldigvis kommer noen solstråler over.


Fra denne vinkelen ser det veldig stort og dominerende ut!! Når garasjen er tett er det ikke mange som kan se inn til oss. 

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Så kjekt med garasje! Den virker nok mer dominerende ut enn i når den er ferdig. Det ser ut som det kommer til å bli en stilig garasje og ikke en tradisjonell en.
  Og bra med mindre innsyn vel? Vi har tettet rekkverket på terrassen og laget en levegg der både for ly og ikke minst mindre innsyn. Vi trenger vel alle litt privatliv;-)
  Spennende å følge med på garasjens utvikling videre.

  Klem

  SvarSlett
 2. Den ligner i grunn på vår. Men jeg tror ikke vår er så høy...??? Eller kanskje er den det? Vi har den venstre veggen i betong, pluss kortveggen innerst. Nå trenger vi bare murer, snekker, fort fort!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.