torsdag 5. mai 2011

Ferdig plata og en vegg er kledd, dag 4

Etter å ha sittet nesten en time i kø, brukt 1 time på hjemturen istedenfor 10 min og irritert meg grenseløst over semitraileren som fikk trykkproblemer på broen, var det kjekt å se at snekkerne var ferdig med plating av vegger og tak. De har fått satt i to av vinduene og kledd den ene veggen, så her er det store endringer hver dag. Etter som jeg kan se gjenstår nå resten av kledningen, taket, sette i dørene og støype golv. Litt rart å tenke på at det ikke stod noe her for en uke siden!


To av vinduene er på plass og første veggen kledd. Kledningen som kom i starten av uka vara feil, og i dag kom den rette. Vi klør allerede i fingrene etter å starte malearbeidet!


Det som gjensto av denne siden, pluss taket, ble ferdig platet i dag. På denne siden av garasjen og huset har vi kun sol om morgenen og litt av formiddagen. Den lure, varme siden er ikke lenger så varm...


Det er god takhøyde og god plass til hyller. Organisering...


Boden er også høy, ca 3,5 meter på det høyeste. Grunnflaten på boden er mindre enn på Byggmakkerboden, men vi håper å få utnytte høyden godt her, slik at vi får plass til alt vi trenger og litt mer.

4 kommentarer:

 1. Wow- her går det fort i svingene !! Så gøy! Har aldri hatt en fagmann på besøk, så har ingen erfaring med at ting går så raskt...sikkert riiiimelig gøy!!! Går en smule senere hos oss, for å si det slik..

  SvarSlett
 2. så fint det blir!
  ska sei de jobba fort dei snekrane, detta her gjekk jo virkelig unna.
  deiligt å sleppa å skrapa bilen t vinteren!

  SvarSlett
 3. det e elin så e den anonyme :)

  SvarSlett
 4. Ja, det går kjempefort! Det e vel det plusset me har, me så ikkje kan gjør det sjøl... Og det ska bli godt å sleppa å bruka tid på å skrapa bilen te vinteren!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.