fredag 13. mai 2011

Garasjen er nesten ferdig, dag 9 og 10

Dette har vært en god dag på flere måter. Det er helg og ei hektisk uke er forbi, garasjen nærmer seg ferdig, mannen er ferdig med årets HV-øvelse og vi har fått vite hvilken avdeling i barnehagen vår kommende 3-åring skal på.

Det var en snekker her og jobbet både i går og i dag. Jeg syns det er godt gjort å jobbe alene med bygging av garasje og jeg er imponert over hva snekkeren får til. I går ble han ferdig med selve kledningen, og noen av takpannene kom. I tillegg ble det gjort klart til vannrenner på begge sider av garasjen.
Foreløpig ser garasjen litt halvferdig ut, i og med at kun deler er malt. Planen med å male i helga ser ikke ut til å gå i boks. Værgudene spiller ikke helt på lag med oss, så malingen er satt på vent. Typisk at vi går inn i en skikkelig regnperiode nå når vi har lyst til å svinge malerkosten!


Dagen i dag har gått med til legging av panner, og garasjen fikk seg et lite ansiktsløft! Jeg syns det ble kjempefint og nå ser den med ett mye finere ut!


Nå gjenstår bare noe småplukk før alt er ferdig. Det mangler noen lister, et vindu, kapping av enkelte fjøler og nedløp for vann fra taket. Fredag neste uke blir golvet støypt og da kan vi sette inn alt som står rundt huset. Gleder meg til å få bort alt rotet rundt om!


Det har blitt mange garasjeinnlegg de siste to ukene, men nå er det vel snart på tide med noe annet?
Nå venter ei helg med husvask og bursdagsfeiringer.

1 kommentar:

  1. Den såg kjekk ut. Gratulerer:) Bli m t Stavanger neste helg!! Ellen.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.