fredag 12. august 2011

Himmelsk # 45

4987378325_b77095bd20_b[1]

Denne uken var valg av bilde til Himmelsk enkelt. Disse dager er det Sildajazz i Haugesund, og dermed var det ikke vanskelig å vite hvilket bilde himmelen skulle være på. I dag har vi vært i byen og sett barneparaden. Spillemennene spilte jazzversjonen av Pippi Langstrømpe for folkemengden, og etter endt tog var det et lite trylleshow for barna og gratis is til alle oppmøtte på Rådhusplassen. Frode Fjols ledet trylleshowet, og han kalte seg "tullekunstner".


Det var godt stemning og masse folk i byen i dag. Til og med været var fabelaktig! Mannen fremst i toget heter Spencer Champman og får hjelp til å lede barneparaden av de hvitkledde danserne fra Skottland, Jennifer Milne (t.v.) og Cathrine Mclnally.


Det ble delt ut ballonger til barna, og det fargerike toget tok seg godt ut i gågata! Vil du lese mer om paraden eller se en filmsnutt, kan du ta en kikk her.


Selv om det ikke blir så mye konserter på oss er det veldig kjekt å gå til byen, treffe masse kjensfolk (de fleste i Haugesund tar seg ei stripe i byen i disse dager), og ikke minst kikke og føle på den gode stemningen!
Flere himmelske innslag finner du her hos Petunia.

6 kommentarer:

 1. Deilig både med jazz og blid himmel!

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder, og det så ut som det var litt av et folkeliv!:) Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god og fin helg!:)

  SvarSlett
 3. Noe så gledelig og herlig, som "Sildakongen" i sin tid skapte...

  SvarSlett
 4. Flotte bilder fra dette arrangementet :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.