søndag 28. august 2011

Fangst på Ting

I helga har vi hatt et supert døgn i Bergen. På vei til Fløyen i dag oppdaget jeg til min store glede at Ting og Småting var åpent! Det var absolutt nødvendig og avlegge et lite ærend der, enten det ble med eller uten resten av følget. Den lille tiden vi hadde fikk plutselig bein å løpe på, men det var ikke noe alternativ å kun passere...


Sist vi var i Bergen var disse butikkene stengt, så gleden var større enn stor når det nå var åpent! Det meste jeg kjøper er nøye gjennomtenkt i forkant, men siden det ikke var rom for tenking, grubling eller fundering i dag ble impulsen satt på prøve. Hadde vi hatt tid og penger kunne jeg handlet ubegrenset, men heldigvis hadde vi ingen av delene! Jeg er superfornøyd med både fatene, småfatene og koppene som vi endte opp med!


Det var ikke lett å plukke ut bare en ting, så jeg er veldig fornøyd med fangsten! Jeg ble snytt for en kjempeskjønn kopp med fat på en pakkelek vi hadde med jobben forrige skoleår, men nå har jeg endelig funnet noe tilsvarende. Kanskje ikke like skjønn, men like kjekt og vel så det!


Bokstaver er både spennende og gøy, så dette tror jeg blir en hit i huset. Nå skal vi leke oss gjennom måltidene, og ved neste Bergensbesøk tror jeg at jeg må ha litt påfyll... og jeg gleder meg allerede :).


Når vi er på tur (og det er ganske sjeldent) pleier jentene å få velge seg en liten ting som minne fra turen. Vår kommende 5-åring fant en søt lommebok fra Blafre, i samme motiv som matboksen jeg kjøpte på Ting i Stavanger i fjor høst. I grunnen kunne jeg tenke meg å ha den selv, og glemmer hun den ut er det nok en viss fare for at den ender som samlepung i min veske.


3-åringen vår er svak for bamser, så da hun så denne katten her i hylla la hun lommeboken pent og pyntelig fra seg. Denne får mye selskap med resten av bamseforsamlingen, så spørs om det ikke hadde vært mer nyttig med en lommebok. Hun elsker nemlig det meste som er smått - knapper, figurer, dukke- og barbietilbehør osv - og det passer jo perfekt oppi en slik pung.

3 kommentarer:

 1. Familietur dokke har hatt? KJekt å kjøpa seg litt nytt på så kjekke butikkar! Va jo skjønne dei koppasettå, og blafre må ein jo bare lika, herlige figurar og fargar dei har på produktene sine syns eg:-)

  SvarSlett
 2. Kjempestilig, Anne Linn! Ting har fantastisk mye tøft! Så det er nesten et must å gå innom når man har mulighet!:-)

  SvarSlett
 3. Så genial tallerken og kopp.
  Hadde vært noe for minsten her i huset...." for ssssslange begynner med.....?" "E!!!"
  (han heter jo Eliah, så alt begynner med E)

  God helg ;)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.