mandag 6. juni 2011

Thanks heaven for - levegger!

Etter å ha ergret meg mye og lenge over vår forblåste tomt, omtrent hver dag siden mars i fjor, er vi nå endelig i gang med å gjøre noe med det. Naboene i sør og vest er på trappene til å starte sprengingen, så hagen lar vi vente til det arbeidet er over. Vi har en stor og god terasse, som dessverre har sine begrensninger om en ikke har behov for konstant hårføning. For kort tid siden fikk vi oss levegg for å gjøre et forsøk på å løse litt av problemet. I helga kom omsider festene på veggen, og leveggen på plass.


Leveggen var utrolig effektiv, rene skjære undeverket, og endelig kan vi nyte finværet selv om det blåser fra nord!


Disse bildene tok jeg tidlig på kvelden, og som du ser tok ikke leveggene all sola. Denne delen av terassen er kjekk å bruke, for da er vi nær ungene som leker i sandkassen. Sandkassen har vi laget så enkelt som det kan gå an - naturstein rundt, duk i bunn og hønsenetting for å holde kattene borte. 


Leveggen kan hektes av festene i veggen og flyttes. Vi skal ha fester flere steder, slik at vi også kan nytte andre deler av terassen når vinden får det for seg å skifte retning! De to delene er festet med hengsler, og det går dermed an å sette de slik vi vil. Genialt!


For å gjøre det litt koselig i kroken vår kan vi nå omsider friske opp med blant annet blomster, voksduk og pledd. Jeg har veldig lyst på et kjekt uteservise til sommerbruk, og jeg håper vi får mange fine utedager hvor det kan nyttes! Foreløpig må det stå litt på vent, så da passet det utrolig godt å få en flott lobelia av noen gode naboer til bursdagen! Foreløpig har den fått plass ved siden av kjøkkendøra.


Springbellen er plantet ut, og skal med tida få gode naboer! Da blir dette trinnet riktig så flott! 


For en herlig tid på året dette er!!! Får håpe vi får en solfylt sommer!

1 kommentar:

  1. Så lurt ! Ja, her i Haugesund gjelder det å lage seg lune kroker- slik at utelivet kan nytes ;) Det var en kreativ og smart sandkasse !

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.