søndag 16. oktober 2011

Tett på pulsen

Det som er bonus med å dra på helgetur til Bergen er timene i bil. Det er ikke mye som kan gjøres mens vi kjører, men enkelt håndarbeid gjør susen i framsetet. Jeg syns det er supert å kunne bruke tida på noe matnyttig, i tillegg til å se ut vinduet og fikse dvd-spillere som inni mellom mangler bilde. 


I løpet av turen vi hadde i helga har jeg strikket pulsvarmere som skal gis bort i gave. Mesteparten er strikket i bilen, men noe også på kveldstid. Vedkommende vet ingenting og jeg er spent på om de faller i smak! Forhåpentligvis skal hun ikke fryse så mye nå...


Oppskriften er hentet fra boka Myke masker av Paula Hammerskog og Eva Wincent. I denne boka er det oppskrifter på flere pulsvarmere, men dette er min favoritt. De er enkle og raske å strikke, og om du vil kan de også strikkes med tommelhull.


Egentlig liker jeg ikke å strikke fletter. Tanken på ekstrapinner og masker som skal foran og bak får det til å knytte seg i meg. Dessuten er den lille ekstrapinnen bare i veien. Denne flettinga derimot går av seg selv, og jeg syns mønsteret gir en fin struktur på pulsvarmerene.

2 kommentarer:

  1. Så fine dei e! Ska sei du e flittige:-)

    SvarSlett
  2. Kjempeflotte!!
    Disse faller nok i smak hos den heldige mottakeren tenker jeg :)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.