onsdag 26. oktober 2011

Nære naboer i vente

Siden første feriedag i sommer har det skjedd mye på nabotomten. Vi har grudd oss litt til byggestart fordi huset blir høyt og kommer nært oss. Når vi bor på et byggefelt må vi regne med byggevirksomhet, og klart vi vil ha naboer, men vi skulle gjerne ønske det ikke hadde gått så mye ut over solforholdene. I vinter så det slik ut fra hagen:


... og fra veien så det ut som dette:

Nå før huset reises setter vi både pris på solstrålene som når terassen og hagen vår, og på den lave sola som blender oss om ettermiddagen. Det er uvisst hvor mye sol vi får når huset er reist, og jeg må innrømme jeg er mer enn veldig spent!! Jeg velger å tro det verste så har jeg heller mulighet til å bli positivt overraska!


Fra TV-stua er det godt synlig hvor nært huset kommer, og da spesielt trappa (den foreløpige grusbakken) opp til hagen deres! Det er formen og størrelsen på tomtene som gjør at husene kommer så nært, men om noen år når vi har bodd oss inn vil nok ikke det være noe problem. Fram til da får vi glede oss over roligere vindforhold fra sør og innramming av hagen :) .

2 kommentarer:

 1. Håper dere ikke mister for mye sol, da:o) Kanskje du kan plante et par frukttrær mor den nye nabo'n, for å få det litt mer usjenert!

  Vi bygde nytt hus i 2004, og da var det nesten ingen hus her. Men nå har vi naboer på 2 kanter, heldigvis har vi grense til skogen på 2 sider:o)

  Ha en strålende morgendag!
  Heleneklem

  SvarSlett
 2. Spennende med byggingen, sko nesten hatt ein tur snart å sett;-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.