mandag 10. oktober 2011

Mandagstema - I SKOGENDenne uka er jeg med igjen, etter en uke med lite tid til blogging. Hos Helene venter et innblikk I skogen og der har vi vært i dag. Det er høstferie her i vest, men jobben krever likevel sitt på dagtid. Etter middagen tok vi derfor ungene med oss opp i skogen. Vi er heldige som har et lite stykke skog på feltet, en skog som barnehagen bruker masse. Ungene elsker å være her og det mye forskjellig å ta seg til.


Barnehagen har brukt det naturen har å by på til å lage ulike lekeapparater, og her er det noe for en hver smak. De har blant annet laget flere småhytter som både er kjekke å leke i, men som også er meget praktiske når regnet kommer.


Jentene våre koste seg sammen med to nabojenter og de disket opp med herlige pannekaker av bark, mold og barnåler. Kakaoen laget de av ekte sorpevann (sølevann). Det ble litt vel mye krydder i pannekakerøra så vi klarte ikke spise opp alt, og kakaoen fikk vi ikke drikke opp, for den ville kelnerne ha tilbake i gryta.

Mens ungene lekte var jeg hjemom og hentet kakao, skiver og kjeks, noe som smakte herlig i skogen. Etter to deilige timer i skogen begynte det å bli bittelitt småkaldt, og da var det godt å komme inn til pappas pannekakekvelds!

Hvis du vil se hva andre har funnet i skogen kan du ta en titt her.

8 kommentarer:

 1. Dejlig billede og collage.
  /Hanne Bente

  SvarSlett
 2. Så flott det er i skogen hos dere!Fine bilder!

  SvarSlett
 3. Så heldige unger.
  Ha så fin barnehage.
  Det var nok en fin tur.

  Ha en god kveld

  SvarSlett
 4. Flotte skogsbilder!! Ser ut til å være et fint boltreområde.

  SvarSlett
 5. Ja det er så flott når barna får ta i bruk skogen slik, flott av barnehagen! Fine skogsbilder, takk for titten:)

  SvarSlett
 6. Flotte skogsbilder! Masse moro for barna her!
  Takk for hyggelig kommentar på innlegget "Det beste ved å blogge" :o)

  Heleneklem

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.