søndag 5. juni 2011

Super langhelg i ord og bilder

Langhelga startet dårlig med regn i bøttevis Kr.himmelfartsdag. Fri fra jobb ble bonustimer til jobben hjemme i stede for, og da gjorde det ikke så mye at været var dårlig ute. Faktisk var det friskt og godt å komme ut i regnet om ettermiddagen!


Fredag slo værgudene til og ga oss et fantastisk flott vær. Regntøy, strikkegenser og støvler ble byttet ut med shorts og t-skjorte, og vi nøt den vindfrie dagen. Vi ble veldig optimistiske for lørdagen og la store planer og det vi ville gjøre ute. 


Lørdagen kom, og som du ser var det slett ikke vindstille den dagen. Flagget fikk ristet seg godt, og holdt seg for det meste vannrett. Siden det var bursdag laget mannen i huset kake, og ungene var med og laget muffins, tilfelle noen tok turen innom. 


Ingen kom innom så da smakte vi på kaka selv. Denne gangen testet vi ut ferdigbunn og frosne bær. Det kommer vi ikke til å teste ut flere ganger... Kaka ble frisk og god, men den er best fra bunn av og med friske bær!
Det er kjekt å bli satt pris på, og i år syns mannen at min telefon var klar for utskifting. Jeg er nok ikke helt in i tiden, men sverger til telefon med taster, og uten for mange dikkedarier. Den skal tross alt bare brukes til å skrives på, ringes med, og kanskje ta bilder med. Dette vet mannen, og han har funnet en god telefon som passer til mitt bruk. Jeg avanserer til skyvetelefon. 


Ei flott langhelg toppet seg og ble avsluttet med solkonsert i amfiet på Vigdartun i Sveio. Artisten var Sigvart Dagsland. Jeg ble introdusert for musikken hans gjennom TenSing på ungdomsskolen, og har siden vært stor fan. Han har mange gode tekster som han har satt flotte melodier til, og for min del hersker det mange gode minner til disse. 
 

Jeg hadde veldig lyst å gå på den siste konserten hans, Sigvarts bryllups- og begravelsesorkester, i Bergen, men hadde ikke muligheten til det. Mannen skulle jobbe, og ungene er fremdeles litt for små til å være hjemme alene en hel helg... Til min store glede fikk jeg oppleve denne plata live i dag!


Jeg stusset litt på tittelen på denne plata med en gang jeg hørte den, men etter konserten i dag er den ikke det minste rar! Mange av sangene hans er brukt både i bryllup og begravelse, så plata er en samling av de sangene. Siste sang på plata er Himmel, en sang som ikke synges så ofte på konserter, men som jeg har gode minner til. Jeg ble veldig glad da jeg oppdaget at den var med!


Det at jeg har de fleste CD-ene fra før, la ingen stopper for å kjøpe den nye. For meg kjente sanger, men i ny innpakning. Bonusen kom da han plutselig dukket opp for signering mens jeg betalte. Selvsagt måtte jeg få plata signert, og heldig som jeg var fikk jeg et side-om-side-bilde med han - men det holder jeg for meg selv ;


Min gode venninne var framme med kamera med en gang og knipset i vei. Takk skal du ha :) 

Som om det ikke var nok med denne gaven, lå det en gave i postkassen da vi kom hjem i ettermiddag.


Inni den kreative og fine innpakningen lå denne flotte bordskåneren:

Tusen takk, Synneve :)

Da avslutter jeg med 4-åringen vår som fornøyd begynner å få taket på hoppetau, og hopper av hjertens lyst i kjempefin tunika som farmora har strikket!

 "Tenk at eg fekk det te!"

Ha en fin uke!

2 kommentarer:

  1. Ser ut som du hadde en fin fin bursdagsfeiring du og.. Herlig med sol. . For vår del var det greit for da blir stua så mye større. Nå er det vell like før det smelle ute. Like ikke torden eg..

    SvarSlett
  2. Sitter ikke igjen med så mye bursdagsfølelse, men helga var flott, ja! Tordenet uteble visst ;)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.