søndag 25. september 2011

Rosekupp

Helgene går som en røyk, og denne helga var ingen unntak. Det er alltid godt med helg, men det er ikke alltid jeg er like klar for ei ny uke når søndagskvelden er der. Jeg sliter med å få unna alt jeg kunne tenkt meg i løpet av ei kort helg, og skulle ønske jeg hadde 3 dagers helg slik at jeg kunne krysset ut alt på lista. I dag er jeg faktisk fornøyd med å være nesten i mål, og i kveld kjenner jeg meg klar for ei ny arbeidsuke. Det kjennes godt!


I formiddag var jeg og jentene på Plantasjen for å bytte ut visne blomster med friske, og 5-åringen hadde SÅ lyst på rosa roser. Hun syns de var aldeles nydelige da hun så de og bad pent om vi ikke kunne kjøpe de. Ikke gjorde det noe at de kun kostet 25 kroner for medlemmer heller! Jeg liker egentlig ikke Plantasjen sine roser som henger med hodet med en gang, men til denne prisen gleder vi oss over de så lenge de står oppreist! Og det gjorde seg jo litt med roser på bordet også da!


Jeg og 3-åringen har vært og plukket fine røde høstblader i dag som nå ligger til pressing under leksikon. Noen skal brukes på jobb, mens andre forhåpentligvis skal i hendene på jentene! Siste del av søndagen skal nå nytes på tv-stua med strikketøy og lys på bordet, før kvelden avsluttes med Lisbeth Salander. Love it!


Ha ei fin uke!!

1 kommentar:

  1. Alle helger fyker avgårde.. Med det gjør ukedagene også føler jeg. Koser meg med Simen hver dag, og da fyker dagene gjammen meg.
    Vi får snakkes med unger en dag. Om det er hverdag eller helg.. hehe Di hadde sikkert lekt litt sammen og nå

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.