torsdag 29. september 2011

Ny terasse mot nordvest

De siste dagene har far i huset brukt mye tid på terasse mot nordvest, og resultatet ble kjempebra!! Vi snakket om å legge stein her, men i stede for å bryte med noe annet fant vi ut at vi heller ville forlenge terassen slik at den ble lik terassen vi allerede har. For to uker siden så det slik ut:


Mot nordvest har vi nokså god utsikt, og her er det heller ikke noe som stenger for sola. Mot sør skal de i gang med å reise et hus, klin oppi vår terasse. Dette huset kommer nok dessverre til å stjele sola fra oss mesteparten av dagen, men med den nye terassen får vi iallefall et fint sted å nyte ettermiddags- og kveldssola. Det gleder vi oss til! Nordavinden gjør denne siden ukoselig og kald, men så lenge det er sønnavind er den super! 


Det er utrolig kjekt når ting går unna i en fei, og det har det absolutt gjort her. Det tok ikke mer enn noen få dager før alle bordene var på plass, og jeg gleder meg alt til våren når vi skal sette fram bord og stoler her!! 


 Langs med gjerdet skal det med tiden komme hekk, slik at vi kan sitte her uten å se hva naboene holder på med, og slik at de slipper å se hva vi gjør hele tiden. Litt privatliv gjør ikke noe selv om en bor på et boligfelt.


Denne forandringen er helt super!! 

1 kommentar:

  1. Så fint det ble !
    Enig med deg- såå gøy med ting som viser godt igjen, og som går fort !!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.