søndag 1. januar 2012

Nytt år og to nye stuer

I løpet av den første dagen i det nye året har vi fått oss to nye stuer - helt gratis! Vi har kun brukt ett knep, nemlig å skifte plass på noen av møblene. Sofa og bord på TV-stua har byttet plass med sofa og bord i stua, og forandringen er stor. Det er i stua forandringen er størst, men TV-stua er også blitt mye kjekkere. Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker de nye stuene. 
 

Bilde til venstre er før skiftet, mens bildet til høyre er etter skiftet. TV-stua ble mye kjekkere i bruk med hjørnesofa, og endelig har vi en krok å krype opp i om kvelden - det har vært et savn siden vi flyttet inn for snart to år siden! Stereoanlegget og høytalerene er tatt bort for å utnytte plassen, og på ønskelista står nytt sofabord. Enn så lenge bruker vi glassbordet.


Over ses stua slik den har vært i snart to år. Helt grei, men ikke helt fornøyd. Da vi hadde fått byttet om sofa og bord så det slik ut:


Forandringen ble veldig stor!  


Mens jentene så TV med morfar i ettermiddag, hjalp mamma oss litt videre (det er så kjekt å få litt hjelp)! Det håndknytta, tyrkiske teppet vi fikk til bryllupet passer godt til golvet, og det fikk dermed bli med fra TV-stua. Om det blir værende gjenstår å se... Puff og pledd kom på plass og Flos-lampa som har gjort underverker i loftstua i snart to år tok vi ned!


Noen av bildene på pianoet er plassert andre steder i huset, og enda skal nok noen bort. 


Nå står Gresshoppelampa enda høyere på ønskelista, og den skal ved siden av Sommerfuglstolen.


Bilder i dagslys hadde gjort seg, men jeg klarte ikke vente til i morgen...


Dagslys eller ikke - jeg er veldig fornøyd med forandringen!!

 

Det er utrolig herlig å endelig ha kommet fram til møblering vi liker i stua! Hadde jeg hatt fri i morgen skulle jeg ha kost meg her, men nå er ferien over.

3 kommentarer:

 1. Godt nyttår!!
  Så fint dere har det i begge stuene. Veldig fint med forandringene. Det krever litt ommøblering av og til;-)

  Ha ei fin arbeidsuke!

  SvarSlett
 2. Så fint det blei. Tar litt tid før ein komme seg t rette;-) Men her blei det jo vinn vinn i begge stuene:-)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår, og flott resultat av ommøbleringen :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.