tirsdag 1. november 2011

Nesten klar til advent

Om ganske nøyaktig en måned er første pakke i pakkekalenderen åpnet. Her i huset er gavene i boks, noe de har vært siden juli! Da var vi i Århus og etter noen besøk hos Søstrene Grene var det meste i boks. Det var litt rart å handle kalendergaver midt på sommeren, men jeg angrer definitivt ikke nå! Det er fantastisk å slippe å traske rundt på leit etter kalendergaver nå!! Mormor har funnet noen kjekke ting her i byen som hun supplerer med, så nå gjenstår den kjekkeste biten - innpakningen!!


Papirposene har stått uåpnet i skapet siden juli, og det var derfor veldig gøy å ta en kikk i posene i kveld for å få en oversikt over hva jeg faktisk handlet. Her er det mye å glede seg til. Må si jeg ble litt fristet til en liten Stavangertur for nytt besøk, både hos Søstrene Grene og på IKEA!


Nå før jul syns jeg det er veldig kjekt å bla i blader for å få tips og inspirasjon til en hyggelig adventstid. Barnas jul ble innkjøpt i helga og i tillegg kom jeg over et billag fra Allers 2008 jeg hadde liggende.


Et tips til de som vil lage sin egen julestrømpe er å hekle den av bestemorruter. Jeg har en del bomullsgarn liggende som kan egne seg til dette, bortsett fra at det røde garnet gikk til dukketeppe på sensommeren...


Barnas jul inspirerer blant annet med alternativ julepapir, designet av ungene selv. Her er det tips om litt av hvert og et kjekt blad å ha i julesamlinga!

5 kommentarer:

 1. Hei.
  Takk for koselig bursdagshilsen til jentene. Det har vært altfor travelt hos oss etter jeg begynte å jobbe, så det har blitt lite tid til blogging og kommentarer hos andre. Det er fint med forandringene dine på bloggen. Skulle gjerne hatt litt av inspirasjonen din;-)

  Snart er jula her. Jeg er langt i fra klar, men gleder meg. Du er heldig med pakkekalenderen:-) Forresten, har du vært på den nye Søstrene Grene i Stavanger? Den har flyttet, og er litt større ;-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Julegaver og adventgaver og andre gaver, har min mor alltid sagt er greit å finne når som helst. Da sparer man tid, penger, og ergrelse like før de viktige hendelsene :)

  Men nå, har jeg sluttet med så mye, og ungene så store, at her blir det kun det aller nødvendigste av julepynt og gaver :)

  SvarSlett
 3. Har vært innom søstrene grene jeg også for å finne noen gaver til gavekalenderen til ungene:) flott ditt himmelske bidrag under her:)

  SvarSlett
 4. Herlig med juleforberedelse ;D

  Nå skal snart eg og handle inn pakker til kalenderene, men innpakkingå e det kjipeste synes eg ;P hehe..

  SvarSlett
 5. Har du fått med deg at den der Søstrene Grene komme til Haugesund da??

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.