onsdag 16. november 2011

Når en pepperkakebaker baker pepperkaker

Vi har aldri laget pepperkakedeig fra bunn og skylder på tidsklemma. I en travel hverdag er det godt å kunne ty til deig som andre har laget. Etter et besøk på REMA og Europris endte vi opp med deigen til REMA, av den enkle grunn at den kom litt rimeligere ut i pristesten.


Indiska, Søstrene Grene, Jernia og Dyreparken har bidratt med kakeformer, og disse ble flittig brukt i går. Kjekt å kunne trykke ut noe annet enn de tradisjonelle mennene, konene, trærne og hjertene! I år utvider vi med tårnet til Tobias, kringler, katter, harer, giraffer, sommerfugler, rare elefanter - you name it. Det er kjekt å endelig få brukt former som har ligget på vent siden i sommer!!


I dag har ungene pyntet med nonstop, og da de fikk besøk ble det spist pepperkaker til den store gullmedalje. Regner med det er nonstopen sin skyld, men uansett er det snart på tide med en ny lading pepperkaker!


Litt tidlig å begynne med julebaksten kanskje, men det er nå en koselig familieaktivitet nå når det er litt for mørkt å være ute om ettermiddagen!

2 kommentarer:

  1. Likte spesielt godt sommerfugl-pepperkaken :) Morsomt med andre former. Jeg får ikke bakt, pga at jeg ikke har komfyr, så jeg må enten kjøpe pepperkake eller bytte til meg :)

    SvarSlett
  2. Mmm! Pepperkaker! Hvordan smakte deigen fra Rema? Har pleid å kjøpe IKEA sin, men det er hakket kjappere å få tak i deig på Rema. :)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.