onsdag 4. mai 2011

Asfaltplatene nesten på plass, dag 3

Det er like kjekt å komme hjem hver dag nå når det er så synlige endringer! I dag er det meste av asfaltplatene på plass på veggene (tror det er det det heter, rett meg hvis det er feil). Forandringen var stor fra i dag tidlig, og jeg syns det ser veldig bra ut! I grunnen er jeg glad vi valgte å sette opp garasje nå og ikke vente noen år slik vi i utgangspunktet hadde planer om. Selv om gårdsplassen ble mindre, begynner den likevel å ta mer form, og det er lettere å planlegge resten. Bakdelen med en slik garasje er at den holder sola borte fra gårdsplassen store deler av dagen, men så lenge nabohuset ikke kommer til å ta sola fra terassen får vi heller akseptere det. 


To vinduer mot naboen, og der de sannsynligvis skal ha sin garasje. Vi går og lurer på om de kommer i gang med husbyggingen på denne siden av sommeren, eller om de venter til høsten. 


Baksiden av garasjen skjuler oss godt og er med på å ramme inn hagen og terassen. Nå er spørsmålet om vi skal la plenen gå helt inntil garasjen eller om vi skal utvide terassen. Tanken er at jentene skal få seg en lekehytte her, og når huset på nabotomten er på plass vil dette, forhåpentligvis, bli en lun krok. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.