mandag 9. mai 2011

3 vegger kledd, dag 6

I helga benyttet vi finværet og blåsten til å starte malingsarbeidet på garasjen. Veldig greit å få unnagjort litt underveis, og ikke spare alt arbeidet til neste helg! Vi har allerede lagt inn bestilling på malevær og regner så klart med at det går i orden! Garasjen får fargen steingrå, som huset. Da snekkerne ga seg for dagen i dag, var det lett å se hva som var dagens arbeid!


Veggene mot sør, og vest er så godt som ferdig, samt østveggen av garasjen. Nå gjenstår nordsiden pluss boden, og neste uke blir golvet støpt. Dette blir bra!


Vi hadde et mål om at garasje og garderober skulle være på plass til 17.mai. Garasjen er nok ikke langt fra mål da, men det ser verre ut med garderobene. Foreløpig har vi bare den ene i hus, og godt er det. Den kom i utrolig mange kolli, og alt står fremdeles godt innpakket i eskene sine... Vi har innsett at vi ikke klarer å håndtere dette på egenhånd, og heldigvis har vi nå funnet en som kan hjelpe oss! Nå går det an å se målet der framme :)

3 kommentarer:

 1. Hei! Kom over bloggen din når jeg søkte på nettet etter inspirasjon til utebod!
  Knall fin blogg! Litt artig at huset dere har bygd, er et av våre favoritthus! :D

  Boden dere hadde før, hvor garasjen nå blir, bygde dere den selv, eller var det er byggesett dere har kjøpt noen plass?

  Dere har det virkelig fint, gleder meg til å følge med bloggen din videre!

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Så kjekt å høre at du liker bloggen min, og veldig kjekt at du legger deg som følger!! Ja, det er et fint og kjekt hus! Boden kjøpte vi på Byggmakker og det var et byggesett/moduler. Den er kjempegod, men dyr.

  SvarSlett
 3. Supert! Tusen takk for svar, fann den ikke inne på byggmakker siden, men uansett var den til stor inspirasjon, kanskje vi får bygget en selv! Ha en strålende dag!!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.