mandag 10. september 2012

Ekte vare og billig kopi

Da kommoden ble flyttet på gangen fikk jeg ordnet meg en liten arbeidskrok. Den gamle skrivepulten, som mannen har arvet, ble flyttet inn og står nå fint i hjørnet. I grunnen er det dumt å "gjemme" den bort på soverommet, men for tiden er det ikke noe annet sted den kan stå. Regner med at dette blir en permanent plass, og med tiden håper jeg å få på plass noen bilder og hyller slik at det ikke blir så "nakent" rundt.
Veska er ekte kopi og et godt kjøp fra ferien i sommer. Bruken er til jobb, noe den fungerer utmerket til. Merket var helt ukjent for meg da jeg kikket på den, men dama i butikken fortalte i kassen at ekte vare kostet 33.000 kroner. Selv om dette er en kopi syns jeg at jeg gjorde et godt kjøp ved å betale 240 kroner. Å betale skjorta og mere til for en ekte veske er ikke akkurat aktuelt... Spesielt ikke når kopien ser helt fin ut!


3 kommentarer:

 1. Så fin veske! Absolutt et godt kjøp :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg er godt fornøyd med avgjørelsen om å kjøpe den. Hadde nok angret hvis ikke! Og så er den praktisk oppi også :)

   Slett
 2. knallfine veska!! eg og vil ha nye veska;-) må vel snart ut å leita itte ei kjekke ei eg og. Flott skrivebord og, kjekt med ein egen arbeidspult;-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.