søndag 15. april 2012

Supre esker fra Søstrene Grene


Forandring fryder, også når det gjelder tegnesaker. Fargeblyantsystemene her i huset har fungert veldig fint, men da jeg hadde ungene med på Søstrene Grene for å kjøpe fargeblyanter (kun 3 kr stk!!) klarte jeg ikke å dy meg da jeg så alle eskene som stod stablet på hverandre i alle mulige størrelser.


Vi endte opp med esker som var passe store til farger, tegnebøker og viskelær, og eldstemann fikk æren av å velge mønstrene. Fargene ble sortert, og tykke og tynne har nå hver sin lille eske. Min oppfatning av å ha  få farger i hus ble raskt endret da jeg fant ut at vi kunne fylle nesten begge eskene. Flaks at vi kjøpte påfyll...
Fargesakene er enklere å rydde nå sammenlignet med da vi hadde de på brett. I tillegg er både tegneark og tegnebøker nå lett tilgjengelig (tidligere var bare arkene framme). Ungene synes også det er enklere å ta farger som ligger enn farger som står. 3 kommentarer:

 1. Hei! Koselig blogg du har her. Eg legge meg til som følgjar, for deg vil eg følgja vidare :) Kanskje eg òg skulle investert i teiknesaker-boksar :) Ha ein fin kveld vidare :)

  SvarSlett
 2. Smart! Eg er også inne i ein opprydning/sorteringsperiode! Eg er tilhengar av system, og dette systemet falt i smak!

  SvarSlett
 3. Farger er gøy :):) Mange farger.

  klem Kari

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.