torsdag 15. desember 2011

Himmelsk # 63

Nå før jul går ukene altfor fort og jeg skulle ønske jeg hadde en pausebryter lett tilgjengelig. Det er så mye jeg har lyst å gjøre som jeg ikke klarer å prioritere. Desember er en måned med fryktelig mye å gjøre på jobb og da er det lett for at førjulskosen kommer litt i andre rekke. Men neste år, DA skal ting gjøres annerledes slik at desember blir en roligere og enda koseligere måned!


Snøen lar vente på seg, og enn så lenge gjør ikke det noe. Selv om bildene er tatt for en måned siden er de fremdeles nokså representative! Forskjellen er mørkere morgener og ettermiddager, regn og vind. Bildet over er tatt på vei til jobb mens sola ennå er på vei opp, og bildet under er tatt i vanlig dagslys på vei hjem. Nå er det jammen lenge siden vi har hatt slikt fint vær!


Flere bidrag ser du hos Petunia.

4987378325_b77095bd20_b[1]

5 kommentarer:

 1. Så flotte bilder!

  Selv kunne jeg ha minsket julestresset betraktelig, men jeg "henger i stroppen" for ungenes skyld. Men når de er voksne - da skal juleforberedelsene gjøres unna på 1 dag....

  SvarSlett
 2. Jeg stresser ikke til jul, og i adventstiden har jeg kost meg hver eneste dag!:) Kjempefint bilde! Ønsker deg en kjempefin torsdags kveld!:)

  SvarSlett
 3. Stemningsfulle bilder!
  Jeg skal innrømme jeg stresser litt nå, men er bevisst på å roe ned innimellom med litt julekaker, gløgg og lignende....

  SvarSlett
 4. Det hender man får for lite dagslys og for lite sol i julemåneden.Men vakre bilder, det får man.
  God helg.

  SvarSlett
 5. For en fantastisk forskjell lyset gjør!
  (Men det vet vi jo, vi som håndterer et kamera! ;)
  Nydelige bilder!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.