lørdag 30. juli 2011

Vi feirer sukkerbryllup


For 6 år siden vi stod brud og brudgom og i dag feirer vi sukkerbryllup! Det har vært 6 flotte år, og dagen ble feiret på forskudd i går med 3 retters middag på MM etterfulgt av Roxette konsert hvor vi hadde golden circle billetter. Plassen vi stod på var fantastisk og vi så kjempebra. Det var ikke trangt om plassen selv om det var solgt 3.500 billetter.


Og det beste av alt var at det ikke kostet oss mer enn ei krone! Mannen var med på konkurranse på Radio 102 og vant gratis middag og konsert for 6 personer!! Snakk om å være heldig!!


Konserten var bra, de gav alt, og Per Gessle styrte showet (men det har jo sine naturlige årsaker). Jeg savnet at de fortalte og snakket mellom sangene, men kanskje det ikke er så vanlig på så store konserter? For min del hadde den nok vært enda bedre om jeg hadde kunnet flere sanger. Jeg har ikke vært noen Roxettefan og kjenner bare til slagerne som har blitt spilt på radio. Heldigvis var det flere av dem på konserten.

Roxette
bilde fra h-avis.no
Vi var fem stykker som gikk sammen, og ved inngangen ble vi jentene spurt om vårt Roxetteminne, og om det var greit at det ble tatt et bilde av oss. Det kunne vi jo ikke si nei til!

Roxette:
bilde fra h-avis.no

Det ble en kjempefin feiring som vi kommer til å huske lenge :)

~ ... størst av alt er kjærligheten... ~Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.