fredag 15. juli 2011

Piknikkorger til ulik bruk

Det kjekke med piknik-korger er at de er nyttige også når det ikke er sommer. Mine har jeg dumpet over, og de er kjekke til hvert sitt bruk.


Vi har en på gangen med strikkesokker, raggsokker og tøfler oppi. Med det kjappe værskifte vi har her er det ikke umulig at de kan bli brukt selv på sommerstid. Vi får også frigjort litt plass på vaskerommet på denne måten.


Disse kom jeg over på Europris til en billig penge. Den minste er liten og søt, og rommer akkurat et hekleprosjekt som nærmer seg slutten, og som forhåpentligvis blir ferdig i løpet av sommeren. Den største er akkurat passe stor til to tepper, et strikka og et hekla. Korgene passet godt inn på loftstua og endelig slipper jeg å irritere meg over tepper som ligger henslengt i sofaen.


 Før ferien kom jeg over denne på Living. Den kan legges sammen slik at den ikke tar så mye mer plass enn ei bukse i skapet. Vi har lite lagringsplass og denne passer derfor godt hos oss! Den er kjekk å ha med på ferie, og med lokket på går det også an å få plass til et lite teppe under håndtakene. Håndtakene på denne gjør korga stabil å bære.


Til pikniker er dette den som rommer mest av de vi har, selv om det ikke er den største. Ut i fra meldingene framover ser det ikke ut til at vi får brukt denne så mye, men håper det blir noen flere fine dager før ferien er helt over!

2 kommentarer:

  1. kosligt med korger. Eg og har ei sånn picninc korg, kjempegrei å brette sammen når den ikkje e i bruk. Men flettekorger e jo superfint da. Eg og hadde ein tanke med å ha det til tøfler i. Men først må eg strikke tøffler hehe. Strikkedillå har forsvunnet nå!! HJelp!!;-D

    SvarSlett
  2. Du får ta deg ein kveld og komma her så ska du se at den komme tebake ;) Jeg liker også flettekorger best.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.