mandag 25. april 2011

Vel overstått påske!

Årets påske har for vår del vært innholdsrik. Den begynte med bryllup og bursdag, og fortsatte med lek og kos i finværet før vi avsluttet med mange dager på farta. Vi har kost oss noen dager hos noen venner i Fana, vært på landet hos foreldrene mine, hatt jentespillekveld, grillet i Selsåsvika og fått middag på hytta hos svigers. Bilen vår tok seg en minipåskeferie midt i handlingsinnspurten på tirsdag, og gjorde resten av dagen en smule hektisk. Da er det godt å ha en pappa som vet råd!


Vennene våre på Fanafjellet bor flott til ved fjorden, ikke så langt fra Ole Bull. Vi var også på ei hytte vis a vis hans hus og grillet og nøyt sommerværet.
Det er herlig å være så nærme sjøen i slikt flott vær. Mye blir fint i fint vær, og utsikten her ble ekstra fin. Speilblank sjø med knauser som speiler seg. Idyll!


Det begynner å bli noen år siden vi flyttet fra Bergen, og når vi nå var på besøk var det obligatorisk med en tur på Bryggen. Mens vi gikk der tenkte jeg tilbake på studietiden og hvordan det var å gå der da, og hvordan studielivet var. Enkelte ting føles som om var nettopp, mens andre ting føles kjempelenge siden. Det forundret meg at det ikke var så lett å forestille seg det lenger, det virket plutselig så fjernt. Det er noen år siden, men likevel! 


De små gledet seg masse til å gå i Akvariet. Ingen av oss har vært der før, men vi voksne ble ikke spesielt overbegeistret. Det holder å ha vært der en gang. Ungene syns det var kjempespennende med pingvinene og selene, mens det andre var helt greit. Selshowet gjorde inntrykk på 4-åringen, som for øvrig mistet sin første tann i påsken (litt tidlig syns mor...), og vi måtte pent kjøpe med oss en rosa selbamse. 


Det har vært en herlig påske, men uten krim og påskenøtter, og nesten uten TV. Avslappingen fram til sommeren er unnagjort og på jobben er det bare til å gire opp til siste innspurt :)

Ha ei fin uke!

 


1 kommentar:

  1. Heia.
    Blogspot eller blogg.no ect... vett nå egentlig ikke hele forskjellen jeg da..
    Kjekt å se dere har hatt en fin påske :)
    Klem

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.