fredag 29. april 2011

Forskaling unnagjort

I juli i fjor sommer kjøpte vi oss ei fantastisk bod på ByggMakker. Vi fikk satt den opp de dagene det ikke regnet, grunnet den og malt den. Mannen var så gira på å få den ferdig at han til og med ofret VM-finalen i fotball! Vi har vært storfornøyd med boden, men nå har boden måtte vike for garasje.


I påsken ble boden solgt og hentet og savnet etter den er stort. Tomten vår gjør at vi ikke kunne ha både bod og garasje, og med tanke på bilen var ikke valget vanskelig. Bilen har vært utsatt for litt hærverk så vi ser fram til å få satt den inn!


Tanken var at boden skulle stå bak garasjen, noe vi så ikke gikk. Heldigvis hadde vi valgt en garasje med bod  så nå har vi likevel plass til sykler, utemøbler og leker! Dette er den minste garasjen byggefirmaet hadde, men jeg for min del syns den ser stor ut! I dag ble forskalingen satt opp og det ble fylt i sement. Jentene syns det var kjempespennende å se den store betongbilen som fylte i betong. I morgen blir forskalingen fjernet og mandag kommer det en snekker og to :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.