fredag 12. oktober 2012

Tur til Bukkøy

Denne høstferien har vi vært flinke, om jeg skal si det selv, til å komme oss ut. I løpet av uka har vi vært på fire turer på fem dager, og vi har pakket sekken både i plaskregn og i sol og fått masse frisk luft. I hverdagen blir det lite av småutflukter, så det har vært kjekt å ha god tid til det denne uka! Både Mexico (boltreplass i skogen på Spanne som barnehagen bruker), Kringsjå, Visnes og Bukkøy har stått på programmet, og vi har grillet, hatt med kakao og stormkjøkken.I dag gikk turen til Bukkøy, og selv om sola hadde himmelen for seg selv blåste det godt. Tror det er flere som kommer til å sove godt i natt etter flere timer i vinden i sjøkanten... Vi startet med Harald Hårfagre og runer på Historiesenteret, før vi gikk til Bukkøy.


Mens ungene fanget krabber, skjell og lekte i sjøkanten ordnet fedrene mat, og mødrene jabba... Engangsgrillen har fått en sterk konkurrent i løpet av uka, og jeg må si at grønnsakssuppe smaker mye bedre enn grilla pølser!
Nå er det fredagskveld med alt det gøyale det innebærer, og jeg skal sitte med beina høyt og kose meg med noe nusselig til vesla på pinnene og smågodt på bordet. God fredagskveld!!

3 kommentarer:

  1. Det såg skikkelig kjekt ut!!

    SvarSlett
  2. Wow for en sporty gjeng!!
    Bukkøya er kjempefin, er vokst opp på Avaldsnes<3

    Ha en finfin fredag:))

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.