søndag 9. september 2012

Et lite glimt fra gangen på loftet

Dagene flyr og vi er ikke før begynt på ei ny uke før det er helg igjen. Helgemodusen derimot kommer helst på slutten av helga, og konkurrerer med forberedelser til ei ny uke. Flere i huset er fortsatt i en innkjøringsperiode, og store endringer gjør at den perioden tar tid. Data og blogg har derfor ikke blitt prioritert, men når ungene venner seg til den nye hverdagen blir dagene litt lettere for oss alle, og jeg kan ha litt "egentid" igjen.



Vi er ennå ikke helt i mål med løsninger i alle rom, og for tiden prøver vi å frigjøre litt plass på noen av rommene oppe. Det er et puslespill når vi ikke har plass til å lagre ting vi kan klare oss uten, men som vi ikke vil kvitte oss med enda - det kan jo være vi får brukt for det senere... 


I gangen på loftet har kista flyttet ned og blitt erstattet med en kommode fra soverommet. Kommoden passet veldig godt her, og her skal den stå. Hva som er kommet inn på soverommet kommer i et annet innlegg. 



Fuglene flytter fremdeles rundt, men blir stående her en stund. Vasen er en gave og blomstene oppi kjøpte jeg på salg på Åhléns til hele 6 kr. Tilfelle endringer henger vi ikke bilder på veggen, men bruker i stede bildelist. 

 God søndag til deg!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.