søndag 18. desember 2011

Julekurver og barnetre

Helga startet med et lite juleverksted hvor 5-åringen fikk lage julekurver. I år har nemlig barna fått sitt eget juletre hvor de får henge opp pynt og pynte akkurat som de vil! Tidligere i desember laget de julelenker til den store gullmedalje, og det er jo synd om alle julelenketimene skal bli liggende i en pose hele jula! Pynten som lages i barnehagen henges på treet i stua, mens det som blir laget hjemme henges på treet i loftstua. 
Til barnas store fryd var treet i loftstua klar til å pyntes fredags kveld. Lørdag ble det laget flere korger, og da var det 5-åringen sin tur til å vise pappaen hvordan det skulle gjøres. Hun imponerte med klippeegenskapene sine, for ikke ante jeg at hun var så flink!Jeg er veldig fornøyd med løsningen med to trær, for selv om ungene syns det er kjempefint, og det er det jo på sin måte, er det ikke helt slik jeg tenkte treet skulle se ut i stua... Når det er sagt syns jeg det er flott å ha juletrepynt som ungene har laget på treet, men visse kriterier må likevel oppfylles.

2 kommentarer:

  1. Så koslig. Me og har et sånn tre. Nathalie har det på rommet sitt. Veldig greit:-) Me og lagde sånne korger her ein dag, neste år får me ha juleverksted i lag;-)

    SvarSlett
  2. Så herlig!!
    Flotte kurver og lenker jentene har laget.
    Ha en flott siste uke før jul :)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.