torsdag 4. april 2013

Dåp

Da vi skulle velge dato for dåp var det plutselig ikke så mange datoer å velge mellom som vi i utgangspunktet trodde. Den ene datoen etter den andre ble fullbooka, så da var det bare for oss å snu oss rundt og hoppe i det. Vi hadde ikke mange ukene å fikse ting på, men vi kom i mål. Palmesøndag ble den store dagen, og selv om det var en flott dag er det godt å ha den overstått også. 


Vi hadde festen på jobben til mannen hvor det var plass til både "ventebord" og dekket bord. De andre dåpene har vi hatt hjemme, men denne gangen ville vi ha det en annen plass hvor det var litt romsligere. Selv om det er koseligere å ha det hjemme klarte vi å slappe mer av når vi slapp å tenke på hvordan huset så ut... 


Gjestene fikk sitte der de hadde lyst, og det var derfor ikke navn på bordkortene. Jeg brukte små dikt og ulike bilder vi har tatt av dåpsbarnet fra hun ble født. Dette gjorde jeg på data, printet ut på fotopapir og laminerte. Bordkortene ble festet på glassene med en liten klype. Dermed fikk gjestene et lite minne fra dagen med seg hjem.


Barna fikk sitte sammen på eget bord og jeg hadde laget en liten forundringspose til dem så de hadde noe å kose seg med. Siden det var påske puttet jeg oppi litt påskesjokolade, såpebobler og smell-bon-bon. Sistnevnte tenkte jeg det var hatter inni, så vitsene som lå inni var ikke like stor suksess... Tingene hadde jeg oppi en selofanpose, knyttet sammen med bånd og et hjerte. Bordet ble pyntet med lys, servietter, blomster, glass og bestikk som vi hadde med oss hjemmefra. 

Vi bestilt thai mat fra Åkra og denne ble levert på døra - enkelt og godt!! En dåp varer ofte en hel dag og da er det godt med noe varm mat i magen før en begir seg i gang med alle kakene! Venner og familie hjalp til med bakingen og alt smakte utrolig godt! 


Vi hadde en kjempefin dag sammen med familien, og dåpsbarnet er også strålende fornøyd! Dåpskjolen fikk farmoren laget da det første barnebarnet ble døpt i 2006, og minstejenta vår er den sjette som bruker den.  Ha en fin kveld!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.