mandag 28. mai 2012

Pinse med badedrakt og fleece

Dagens vestlandssommer blir lett utkonkurrert av sydensommeren vi har hatt denne pinsen. Regner med det er flere enn meg som syns det var utrolig kjedelig å måtte ta fram fleecen igjen i dag, etter flere dager med deilig sommertemperatur! 


Vi hadde vår første dag på Aksnes på torsdag, som vi delte med ungdommer og et par barnefamilier. Lørdag derimot var det mange barnefamilier som hadde tatt turen dit, og det ble både vassing, krabber i bøtta, grilling og is. Fantastisk herlig med litt sommer i mai!! 


Søndag var vi på Fosen, og selv om det var litt vind her hadde vi en herlig dag. 


Herlig å kunne være nær sjøen på slike dager, og jeg må innrømme jeg drømmer om å ha en egen hytte til fri disposisjon...


Da vi malte leveggene våre i dag var det fram med fleece, ullgenser og jakke. I følge værmeldingene er det kalde dager i vente, så da er det ikke annet å gjøre enn å varme seg på sommerminnene! Og kjære høyere makter, ikke la dette være sommeren i år!!


3 kommentarer:

 1. Ja her vest snur det fort. Men vi har forhåpentligvis mer godt i vente:) Hytte ved sjøen er en drøm her også, men enn så lenge har vi mange fine steder ved sjøen som vi kan dra til:)

  SvarSlett
 2. Det var mange flotte og sommerlige bilder!

  Håper varmen snart kommer tilbake!

  Ha en fin tirsdag. Klem

  SvarSlett
 3. ja det var ikke feil å ha permisjon/ferie i pinsen og uka før.. Det var perfekt. og jeg er enig i at det måtte vært herlig og hatt nok penger til ett eget lite paradis.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.