torsdag 23. mai 2013

En real ansiktsløftning

Skråningen foran huset vårt har vært et sorgens kapittel siden vi flyttet inn for 3 år siden. Ønske om å få gjort noe der har stått høyt på ønskelista, men dessverre kommet i bunnsjiktet på prioriteringslista. En fin skråning gjør ikke samme nytte i en etableringsfase som for eksempel en terasse og en plen. Når muligheten nå åpnet seg fant vi ut at vi bare måtte få det gjort. Gjør vi det ikke nå når vi kan, får vi det aldri gjort, og dermed var vi i gang. Resultatet ble utrolig bra, og har vi ikke feltets fineste skråning for øyeblikket så har vi iallefall den nyeste! 


Før start så det ut som dette. Ikke akkurat et vakkert syn. Huff, jeg gremmes nesten... Vi har diskutert og tenkt lenge på hva vi skulle gjøre her og hvordan vi skulle få det til. Til slutt tok vi kontakt med ulike hagefirma for å få tips, og etter et møte med Komplett hagemiljø fant vi ut av det. Vi har hverken erfaring med skråninger eller utstyr til å utføre jobben med, og derfor lot vi heller kyndige ta seg av saken. DET angrer vi ikke på!


Langs veien ble det satt opp stein fra Bukkøy før det ble lagt på mold, og deretter planter og bark. Ikke noe hokus pokus, men likevel et kanonbra resultat!


Om noen år vil klatrehortensiaen dekke hele skråningen og den vil dermed være vedlikeholdsfri. 
Og kronen på verket - asfalten.no fikset asfalt! Må innrømme det er utrolig deilig å ha fått det fint og reint ute! Ny skråning, nylagt asfalt, sol og snart helg! Kan det bli bedre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.